algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

El Suprem ratifica la protecció de ses Covetes i dóna la raó al Consell

El batle Prohens vol una solució ràpida sobre els 67 apartaments

El Tribunal Suprem ratifica la protecció de ses Covetes i desestima els recursos interposats per l'Ajuntament de Campos i de l'empresa promotora que pretenien suspendre les Normes Subsidiàries que aprovà el Consell de Mallorca.

Aquesta resolució ratifica l'acte del Tribunal Superior de Justícia de les Balears en considerar ajustada a dret la decisió adoptada per aquest i per tant considera correcta la decisió del Consell d'anul·lar el sòl urbà de ses Covetes.

D'aquesta manera desestima les pretensions de l'Ajuntament de Campos i de la societat mercantil Marina Ernts SL que pretenien suspendre les NS i així poder continuar edificant els 67 apartaments a ses Covetes.

El batle de Campos, Andreu Prohens (PP), ha expressat que respecta el que decreta la justícia per damunt de tot i a més «encara hem d'esperar la resolució de la sentència definitiva».

Prohens manifesta que «com a batle, m'agradaria que aquesta història acabàs i que es dictamini definitivament si l'obra dels 67 apartaments s'ha d'enderrocar o si pel contrari s'han de finalitzar perquè amb l'estat com es troba actualment correm el risc que es converteixi en una urbanització fantasma i que qualque dia pugui ser ocupada per gent que ve de fora».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris