cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

La murada de la ciutat quedarà il·luminada d'aquí a un mes

GESA aportarà el 50 per cent del cost de l'enllumenat

La ciutat emmurallada quedarà totalment il·luminada d'aquí a un mes, segons comunicà ahir el batle d'Alcúdia, Miquel Ramis. Ara, la brigada d'obres de l'Ajuntament d'Alcúdia juntament amb una empresa contractada han començat a instal·lar el cablejat elèctric al tros de murada que discorre paral·lel al camí de Ronda.

Ramis comentà ahir que l'Ajuntament rebrà una subvenció del 50 per cent del cost per l'execució d'aquest projecte d'enllumenament de la muralla; al voltant d'uns 15 milions de pessetes. Ramis explicà que GESA aporta aquesta subvenció com a «reconeixement al fet de ser el municipi de Mallorca que suporta la central elèctrica». Igualment, el batle concretà que les obres d'enllumenat de tota la murada estaran acabades ben aviat, d'aquí a un mes.

A més de l'enllumenament de la muralla, actualment s'està executant el projecte d'il·luminació del centre antic de la ciutat. L'enllumenat del centre s'emmarca dins el projecte d'empedrat del pla Mirall, amb finançament del Govern balear, que puja a uns 210 milions.

D'altra banda, Ramis anuncià que l'Ajuntament està a punt de firmar un conveni amb GESA per soterrar les dues línies d'alta tensió que travessen el terme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris