cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

El Govern cercarà finançament de Madrid per al projecte del mercat de l'Olivar

La proposta es va fer en absència del batle Fageda

El president del Govern, Jaume Matas, es va comprometre ahir a aconseguir finançament de Madrid per a la reforma del mercat de l'Olivar. «És un bon projecte i des del Govern balear tramitarem ajudes mitjançant la Direcció General de Comerç en el Ministeri competent per tal de tirar endavant la reforma juntament amb la iniciativa privada i l'Ajuntament de Palma», digué Matas.

El titular de l'Executiu autonòmic no va voler parlar de xifres. «Intentarem aconseguir el màxim però encara no en podem concretar les quantitats». Matas informà que al Ministeri de Comerç hi ha un fons dedicat a la rehabilitació d'aquesta classe de mercats. «Crec que ho tenim bastant bé malgrat que la partida no és gaire grossa». Matas qualificà el projecte previst per a l'Olivar d'«emblemàtic», ja que implicarà la seva recuperació com un mercat modern i atractiu per a la població.

Jaume Matas puntualitzà que el projecte que té pensat el Govern balear és el que la Unió d'Usuaris del Mercat ha presentat a l'Ajuntament de Palma, «que és el que pot donar satisfacció a totes les parts». Pel Govern, el concepte de la reforma prevista al mercat és molt important i una prova ho constitueix la inversió, propera als 1.300 milions de pessetes. «Mereix i tindrà tot el nostre support i garanteix que es treurà endavant».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris