cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Els companys d'estudis de Maria Alba rebran suport psicològic a l'institut

Alumnes i professors fan comptes organitzar un acte d'homenatge a la jove llubinera

Els alumnes de l'institut Albuhaira de Muro disposaran a partir d'avui d'una atenció psicològica especialitzada que els ajudarà a superar la mort accidental de la seva companya Maria Alba Barceló, quan eren de viatge d'estudis a l'estació d'Espot (Lleida).

A partir d'avui dematí la Conselleria d'Educació enviarà professionals al centre que atendran tant els 34 joves que eren de viatge com els alumnes del centre que presentin algun tipus de trauma profund per la desaparició de la jove.

Així ho va explicar ahir el director del centre, Innocent Demarchi, en una roda de premsa feta en una aula del mateix centre, i va recordar la necessitat de recobrar un ambient de normalitat a l'institut amb l'objectiu que les seqüeles psicològiques que puguin arrossegar els alumnes siguin les menors possibles. En aquest sentit, explicà que «avui mateix és previst que reiniciïn les classes amb el major grau de normalitat tot i que som conscients de la dificultat que això ens reportarà». Demarchi va reconèixer que s'ha plantejat l'organització d'un acte d'homenatge a Maria Alba en què prendrien part els alumnes del centre, si bé volgué deixar clar que encara no s'havia concretat.

El director va aprofitar l'ocasió per agrair el suport rebut des de la Conselleria d'Educació i les facilitats que ha donat en tot moment tant l'agència de viatges com la direcció de l'hotel on s'allotjava el grup d'alumnes a l'estació d'Espot.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris