cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

La Sala obre expedient d'infracció urbanística a la dona del batle

Ara té un termini de dos mesos per legalitzar l'obra feta a ca seva

El departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Felanitx ha obert un expedient de disciplina urbanística a l'esposa del batle, Miquel Riera (PSOE). L'expedient s'incoa perquè inicià la construcció de la paret d'un habitatge de la seva propietat a Son Mesquida sense la preceptiva llicència municipal d'obra. Els tècnics d'Urbanisme han donat un termini de dos mesos perquè la dona del batle presenti un projecte de legalització de les obres.

Des de la regidoria d'Urbanisme, Pere Massutí confirmà l'obertura d'aquest expedient i apuntà que se'n pot derivar una sanció econòmica del 5 per cent del valor de l'obra duta a terme, és a dir, unes 60.000 pessetes. El batle tornà a reconèixer que havia començat l'obra sense llicència però explicà que «la major part dels veïns també ho fan». Riera afegí que «no em preocupa en absolut haver de pagar una multa, allò que sí ho feia era que l'antiga paret s'hagués esbucat sobre qualsevol persona que passejàs per allà» digué. Envers la necessitat que el permís es concedís per obra major, ja que segons l'oposició el solar està fora d'ordenació i se n'ha de fer recular la construcció 10 metres, Pere Massutí esmentà que «no és cert que això sigui així perquè si no el solar estaria catalogat i no hi està».

Des de l'oposició, el portaveu de Coloms a la Sala, Bartomeu Estelrich, afirmà que «amb l'obertura de l'expedient es demostra que el batle ha fet les coses malament».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris