nubes rotas
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

El barri del Serralt serà rehabilitat per l'Ibavi, l'Ajuntament i el Coab

El barri manacorí del Serralt experimentarà un canvi d'imatge a partir de l'any 2000. Ahir a la seu del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears va tenir lloc l'entrega de premis del concurs d'idees que havia estat convocat per l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) per rehabilitar els blocs d'habitatges de protecció oficial que estan situats en aquesta zona.

El quadre d'honor del concurs està constituït per Pere Soler Torrens i Miquel Pomar Comas, que amb el seu treball presentat sota el lema Insula aconseguiren el primer premi. Joan M. Rotger Arbona i Xisco Ponseti Barceló aconseguiren el segon lloc amb el treball CR. El treball presentat sota el lema Circuito Cerrado, de l'arquitecte Jordi R. Micó Capdevila obtingué el guardó que l'acredita com a tercer classificat.

Els únics però que veuran plasmada la seva obra seran els guanyadors absoluts, que s'encarregaran del projecte que preveu l'habilitament de 68 cases i que començarà a executar-se a principis del nou mil·lenni.

Segons declaracions de Bartomeu Blanquer, el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor, s'aconseguirà que «el barri del Serralt, que no ha gaudit de bona reputació, recuperi la normalitat», i afegí que «a Manacor hi ha moltes cases que no surten al mercat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris