cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

El pobles de la comarca volen fer una planta de compostatge

Representants d'Artà, Capdepera i Son Servera són a Barcelona a visitar-ne

Artà, Capdepera i Son Servera projecten construir una planta de compostatge de fems per transformar-lo en adob. Una representació d'aquests tres municipis és a Barcelona per visitar plantes d'aquest tipus, juntament amb els propietaris de l'empresa Rebalin, concessionaris de la recollida de fems en aquestes poblacions.

El batle de Son Servera, Fracesc Barrachina (PP), acompanyat del portaveu de l'equip de govern, Miquel Àngel Calviño (PP) i del delegat de Serveis General del Consistori serverí, Miquel Servera Alzamora, són els qui han viatjat a Barcelona en representació de Son Servera. Aquest Ajuntament és el que du la davantera amb el projecte.

Miquel Àngel Calviño va explicar sobre això que «hem estat parlant de la possibilitat de construir la planta dins la zona de Llevant. Perquè el projecte sigui rendible, tots els veïns de la comarca ens haurem de mentalitzar que s'ha de reciclar prop del 90 per cent del fems. D'aquesta manera, fabricar el compost és més factible perquè el fems ja està triat abans d'entrar a la planta».

Els representats d'Artà, Capdepera i Son Servera creuen que per construir la planta de compostatge seria necessari comptar amb la resta d'ajuntaments del Llevant, és a dir, amb Manacor i Sant Llorenç, malgrat que comptin amb dues empreses de recollida de fems diferents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris