nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Mor a Lleida una estudiant de Llubí en caure des del balcó del seu allotjament

Maria Alba Barceló, de 16 anys, volia botar a l'habitació veïna, però caigué

Maria Alba Barceló Munar, una llubinera de 16 anys que era de viatge d'estudis en una estació hivernal de Lleida, va morir la nit de dilluns en caure des d'un tercer pis dels apartaments on es trobava allotjat el grup. L'al·lota va provar de botar d'un balcó a un altre per obrir la porta d'un apartament a unes companyes que havien deixat accidentalment les claus a l'interior.

Un portaveu de la Conselleria d'Educació del Govern balear explicà que l'accident havia tingut lloc dilluns en els apartaments Or Blanc de l'estació d'Espot, a Lleida, on s'allotjaven 35 estudiants de l'Institut Albuahira de Muro.

La jove i un company seu havien provat de passar d'un balcó a l'altre. L'al·lot ho havia aconseguit, però Maria Alba va perdre l'equilibri i va caure. Els seus companys avisaren els professors que els acompanyaven i aquests telefonaren a les assistències. Quan l'ambulància arribà la jove encara era viva, però estava en estat crític. Durant el seu trasllat a l'Hospital de Tremp Maria Alba no pogué aguantar i morí. En la mateixa nit els pares de l'al·lota foren informats del tràgic succés i el dematí viatjaren a la localitat catalana.

Entre la commoció i el dolor va rebre ahir la vila de Llubí la notícia de la mort de Maria Alba. La tràgica pèrdua de la jove es trobava a la ment de la majoria de llubiners tot i que ningú no en volia parlar. Un silenci tens es respirava pel carrer i pels bars tot eren comentaris del trist afer. La desinformació emperò era la nota generalitzada ja que mil i una versions del succés circulaven pel carrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris