cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Can Garrover, condemnat a desaparèixer

Les deficiències que pateix el teatre parroquial obligaran a esbucar-lo i a reconstruir-lo després

Fa molts anys ja que el vell teatre de can Garrover roman tancat i sense ús. Ni l'escenari ni les parets que el tanquen deuen recordar ja com sonen les mambelletes després d'una funció.

La pols, els cruis a les parets i el corc a les fustes s'han apropiat a poc a poc de tot l'edifici fins a l'extrem que ningú no vol posar una pesseta per rehabilitar-lo. Tantes han estat les deficiències que els tècnics han trobat a la casa que s'ha considerat que encara resultaria molt més barat esbucar-lo i refer-lo que reparar-lo íntegrament.

El futur de can Garrover era incert fins que, a principi de legislatura, l'equip de govern popular va plantejar la necessitat de recuperar aquest espai per al poble. Llavors ja es va estudiar la rehabilitació integral de tot l'edifici. En els darrers anys s'han succeït les converses amb el Bisbat per treure el suc a un espai que roman oblidat. Ara, el projecte que maneja l'Ajuntament d'esbucar i reconstruir el casal i fer-hi aparcaments al darrere pot donar, a la fi, una sortida a l'immoble.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris