nubes rotas
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

Els cafès i els bars del centre hauran de canviar el mobiliari urbà

L'Ajuntament ha fet una ordenança per regular l'ús de la zona de vianants

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), va ordenar ahir la retirada d'una marquesina de fusta que instal·laven a la plaça de Weyler perquè no respectava l'ordenança que ha redactat l'Ajuntament.

El delegat de Serveis Generals de l'Ajuntament, Pere Vaquer (CB), va explicar que «l'Ajuntament està regulant la utilització de la zona de vianants. No basta posar un enrajolat de determinada forma i sembrar arbres, tot el conjunt s'ha d'adaptar. De fet els bars i cafeteries de la zona de vianants que vulguin utilitzar la via pública amb taules i cadires, hauran d'utilitzar la fusta i la lona de color beige, per unificar criteris».

De fet la Policia Local ja va visitar la zona de la plaça de Weyler, diumenge passat, i va passar el corresponent informe al delegat de Policia, Eduardo Puche (CM). El delegat va comentar que «si s'està regulant la utilització de la zona de vianants, el que s'ha de fer és instal·lar tots els nous elements respectant la normativa».

El que vol l'equip de govern que presideix Catalina Sureda és crear un conjunt harmoniós en el centre i evitar que una cafeteria col·loqui unes cadires de plàstic blau, i a la cafeteria de devora s'intal·lin taules de color negre. «El que volem és unificar criteris i mantenir un centre de passeig que tengui una certa harmonia», explicà el delegat de Serveis Generals, Pere Vaquer (CB).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris