cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Èxit de participació en la VII Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol

La mostra tenia 1.500 metres de punts de venda i 25 estands comercials

Un total de 115 mil persones, segons fonts de l'Ajuntament de Palma, han passat enguany per la VII Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol que ahir, en el seu darrer dia, va gaudir de la màxima expectació. 60 mil metres de recinte firal, 1.500 metres de punts de venda i 25 estands comercials. Aquesta era la carta de presentació d'aquesta fira que ha estat organitzada una vegada més per l'Associació d'Agricultors i Ramaders de la Part Forana de Palma, que ha comptat amb el patrocini de l'Ajuntament de Palma, el Govern balear i una aportació de quasi sis milions de pessetes.

A la fira ha col·laborat, a més, l'Associació de Veïns des Pla de Son Ferriol i també les associacions de veïns de Sant Jordi, de sa Casa Blanca, des Pil·larí, i altres entitats de s'Aranjassa, s'Hostalot i Son Ferriol. Unes 50 persones han format part de la comissió d'organització d'aquesta fira.

El públic, que va gaudir ahir d'un dia agradable, va poder visitar 50 corrals de cabres i ovelles que es trobaven a la Fira. Tampoc no es perderen els bous de carn i una exibició de Yeguada Ferrero, el carrussel de la Policia Muntada de Palma i una dotzena de sementals de cavalls de trot. Els ocells també foren protagonistes, ja que es va celebrar un concurs-exhibició de 108 caderneres, així com una exposició de cotxes i de maquinària agrícola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris