cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

L'auditori de sa Màniga s'obrirà sense tenir perfilat el sistema de gestió

El PSM acusa el batle d'utilitzar el Centre com a reclam electoral

El Centre Cultural sa Màniga de Cala Millor, terme municipal de Sant Llorenç, s'inaugurarà sense que encara estigui definit quin serà el sistema de gestió que es durà a terme a l'edifici.

El portaveu del PSM, Antoni Sansó, ha explicat que «no ens sembla lògic que s'estiguin programant activitats, quan el consistori en ple no ha estudiat, ni aprovat el tipus de gestió que es durà a terme a l'auditori, ni quin serà el seu pressupost».

Segons Sansó, «la primera cosa que hauria d'haver fet l'equip de govern era debatre el model de gestió amb tots els integrants del consistori». D'altra banda, Sansó ha acusat el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós (GISC), de voler utilitzar les obres de l'auditori com a reclam electoral. «Sabem que el batle i el seu equip de govern ja estan negociant algunes actuacions per a la inauguració del Centre Cultural de sa Màniga abans de les eleccions».

El batle Puigrós reconeix que les acusacions dels nacionalistes són certes. «És veritat que encara no hem definit el model de gestió de l'auditori, si aquest serà coordinat a través d'una gerència, una fundació o qualque altra casta de sistema. Però pensam fer una sessió de l'Ajuntament en ple per debatre aquest tema», ha aclarit Puigrós.

El batle ha afirmat que «la veritat és que pràcticament no tenim res contractat, encara que en el pressupost del 1998 "amb el qual actualment continuam gestionant" està inclosa una partida de 35 milions de pessetes que podem utilitzar per organitzar l'acte d'inauguració».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris