cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

La Sala aprovarà la urbanització des Pujol abans de final de mes

L'Ajuntament de Santanyí sotmetrà a l'aprovació del ple el projecte d'urbanització des Pujol abans de final de mes. Avui acaba el termini d'exposició pública del projecte de conducció d'aigües brutes de la urbanització fins a la depuradora de Cala d'Or i el d'ampliació d'alguns camins d'accés al complex urbanístic, segons informà el batle, Cosme Adrover.

Aquests tràmits eren els darrers que mancaven per tenir enllestit el projecte per sotmetre'l a aprovació definitiva. Si aquesta passa es tira endavant, tal com és previst que passi, els principals efectes que tindrà seran en qüestions de possibles indemnitzacions econòmiques si els partits del pacte de progrés del Consell finalment desclassifiquen aquests terrenys i els protegeixen.

Des de la presidència del consistori, Adrover afirmà que «la Sala té per norma no anar mai contra els informes dels tècnics municipals. Si aquests són favorables, nosaltres no hi podem fer res. A més, en el cas que es retirin els drets urbanístics de la promotora s'hauran de pagar indemnitzacions i nosaltres no estam per això», comentà.

El Consell, a la darrera sessió plenària, va suspendre el planejament de la urbanització emprant com a justificació el pla hidrològic aprovat pel Govern i les directrius d'ordenació del territori (DOT), pendents d'aprovació definitiva el proper dia 30. Aquesta suspensió impedeix de moment iniciar qualsevol tipus d'obra en aquest indret.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris