cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

El fiscal demana quatre anys per a un policia per haver induït a la prostitució

L'agent, que feia feina a Alcúdia, captava dones colombianes per explotar el negoci

El fiscal sol·licita una condemna de quatre anys de presó i deu anys d'inhabilitació per al policia local d'Alcúdia Agustín G.R., que serà jutjat per un delicte d'inducció a la prostitució.

L'agent de l'ordre manté una relació estreta amb una coneguda casa de cites que està situada en la zona del Port d'Alcúdia. Aquest prostíbul està dirigit per una dona anomenada Nilsa P.F. L'escrit d'acusació explica que el policia local i la dona entraren en contacte amb dos individus, Juan B.B. i Antonio R.M., que es dedicaven a captar dones colombianes que passassin penúries econòmiques.

Les dificultats que patien aquestes dones els feien acceptar viatjar des del seu país a Espanya per exercir la prostitució, en aquest cas en el club d'Alcúdia. Segons reflecteix l'escrit d'acusació, Juan B.B. i Antonio R.M. mantenien contactes amb persones desconegudes de la ciutat colombiana de Cali, que s'encarregaven de trobar aquestes dones. En concret localitzaren dos joves que estaven travessant una difícil situació econòmica. Els presumptes proxenetes varen entregar a aquestes dues víctimes un visat de categoria turista, un bitllet d'avió de Bogotà a Madrid i 2.000 dòlars, doblers que havien de retornar una vegada que arribaven a l'aeroport de Barajas.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris