nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Estrelles de la música per unes hores

Més de 500 nins de tot Mallorca obriren ahir la XXII Mostra de la cançó que es tancarà avui

Més d'un milenar de nins i nines de tot Mallorca hauran pogut experimentar aquest cap de setmana les sensacions que viuen damunt un escenari les grans estrelles de la música.

I és que tota aquesta guarda de joves aspirants a cantants hauran tingut la seva oportunitat a la Mostra de la Cançó, que enguany es fa aquest cap de setmana al poliesportiu de sa Pobla i que es va obrir oficialment ahir horabaixa per finalitzar avui vespre.

Fins a onze clubs d'esplai diferents desfilaren a l'horabaixa pel gran escenari que s'havia muntat especialment per a l'ocasió dins d'un pavelló cobert que també s'havia decorat amb molta de cura amb grans murals en què hi figuraven un globus de la terra, coets, trens, maletes, postals, cotxes i molts altres objectes similars amb què crear ambient de viatge. Aquest, «els viatges», era el tema escollit enguany per escriure les cançons, tot i que hi hagué lletres per a tots els gusts que feren riure i fer mambelletes a voler al nombrós públic que omplí les grades del pavelló.

Organització espectacular

Mobilitzar més d'un milenar d'al·lots durant un cap de setmana i garantir un mínim de seguretat i d'ordre no és una tasca gens fàcil. Per aquesta raó s'hagué de menester la participació de més de 50 monitors dels diferents grups d'esplai només pel que fa a l'organització interna de l'esdeveniment. A aquest personal se li han d'afegir els membres de la Policia Local i de Protecció Civil que també hi donaren una mà. Un gran esforç que va tenir els seus fruits.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris