cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

Els veïns de Son Dameto tindran la plaça pública que tant demanaven

Cort ha bescanviat un solar edificable per dues zones per a equipaments públics

Els veïns de Son Dameto tindran la plaça que amb tanta insistència han demanat. Segons va explicar ahir el tinent de batle d'Urbanisme, Carlos Ripoll, s'ha arribat a un acord amb l'empresa Promociones Son Dameto S.A. per permutar diversos solars de la seva propietat per un de propietat municipal.

Un dels solars de Son Dameto S.A., concretament el situat a la barriada que dóna nom a l'empresa, serà destinat a completar l'espai que es concedirà a plaça, mentre que l'altre solar expropiat, situat a la zona de Son Moix, completarà l'àrea d'aparcaments públics de la zona. El solar amb què ha pagat les expropiacions l'Ajuntament està situat a Son Xigala i es tracta d'una parcel·la que serà destinada a la construcció d'habitatges.

La parcel·la de Son Dameto té un valor de 87.839.513 pessetes i la de Son Moix, 26.750.770 pessetes, mentre que el valor urbanístic del solar de Son Xigala puja a 118.116.378 pessetes. Per aquest motiu, Cort rebrà una compensació econòmica de 3.573.095 pessetes.

Segons explicà Ripoll, «la plaça de Son Dameto tindrà un espai aproximat als 15.000 m2. El projecte encara s'ha de definir, s'ha d'elaborar el projecte i posteriorment procedirem a l'adjudicació i execució. El pressupost d'aquestes obres, que es mourà entre els 200 i 300 milions de pessetes, s'haurà d'imputar a la partida pressupostària de l'any 2000». El tinent de batle Ripoll no descartà que en el futur es pugui construir una església a la zona. «De fet, ja hem tingut converses amb el Bisbat que s'han d'acabar concretant d'una manera efectiva sobre el paper».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris