nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Cosme Adrover i els seus cinc regidors acabaran la legislatura en el grup mixt

Essent afiliats del PP no poden presentar una candidatura alternativa a aquesta llista

El batle de Santanyí, Cosme Adrover, afirma tenir els dies comptats per fugir del Partit Popular. Després d'haver meditat la decisió de l'executiva de presentar Miquel Vidal com a candidat a les eleccions, Adrover explicà que «no puc renunciar a continuar endavant i encara que sols sigui tècnicament m'obliguen a donar-me de baixa».

La data per sortir del PP encara no està fixada, ja que fins demà Delegació de Govern no donarà a conèixer el calendari per presentar candidatures. Malgrat això, abans de concloure l'actual legislatura, Adrover amb els sis regidors populars que li donen suport, haurà de renunciar al partit i passar-se al grup mixt. Tot i això, sense comptar amb els tres regidors afins a Vidal, continuaran sent la llista majoritària de l'actual consistori.

Els motius tècnics d'aquesta renúncia es basen en el fet que la junta provincial electoral pot no acceptar els resultats de la candidatura independent d'Adrover si els membres són afiliats al Partit Popular i a la vegada es presenta una llista per aquest partit.

Dissabte vespre és previst que el sector afí a Adrover es reuneixi per acabar de triar els nou primers números de la llista independent que presentaran. De moment ja ha transcendit que com a número tres hi anirà un membre de l'associació hotelera de cala d'Or, entitat que segons el batle també donarà suport a la seva candidatura. Segons el secretari d'organització del PP local, Salvador Escales, «aquestes nou persones esperam que siguin els regidors que tornarem aconseguir a la Sala».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris