cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

La cabellera d'un nin de set anys enfronta sa mare i un professor

El mestre proposà tallar-li els cabells perquè no volia que dugués una gorra

La cabellera d'un nin de set anys ha estat la causa d'un enfrontament entre el professorat del col·legi públic Es Puig de Lloseta i la mare de l'escolar, qui fins i tot amenaçà el mestre de gimnàstica de dur-lo davant els jutjats.

La polèmica sorgí quan la tutora d'aquest nin va convocar-ne la mare per comunicar-li que J. D.C havia baixat el seu rendiment durant els darrers mesos. Joana Pol, la mare de D, va demanar a la professora si tenia res més per afegir i aquí va ser quan li varen dir que el seu fill duia els cabells llargs, que tot el dia els duia davant la cara, que això no podia ser perquè tindria problemes físics i que se'ls havia de tallar. Sembla que la mare proposà de subjectar els cabells del seu fill amb una gorra, col·locant la visera cap enrere. Però, el mestre de gimnàstica no hi va estar d'acord. «En un pavelló cobert no fa falta dur una gorra, a més hi ha unes normes de convivència i higiene que no estan escrites enlloc, però que s'han de respectar. No pot ser que véngui amb una gorra perquè després en vendria un altre amb un capell de bomber i què faríem?», es demanà sorprès i alhora indignat el mestre de gimnàstica, Joan Toni Ruiz, després d'assabentar-se que la mare de Jordi Daniel havia fet cames per contar allò que li havia succeït.

Ahir, Jordi Daniel duia els cabells més curts. La seva mare li havia retallat el serrell perquè no volia que el fet que el seu fill portàs o no els cabells llargs es decidís en una reunió, que la directiva del centre havia convocat per a dilluns.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris