bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

El batle evita que el golf de Santa Eulàlia sigui eliminat de la planificació

Del Olmo fa servir el vot de qualitat per aturar la moció dels socialistes

El batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo, va fer servir el vot de qualitat per tirar per terra la moció presentada pels socialistes, amb la qual pretenien evitar que la finca de Santa Eulàlia pogués destinar-se a camp de golf amb oferta complementària.

Els socialistes demanaren que s'acceptàs l'al·legació presentada el 25 de juny de 1998 a la revisió de les normes subsidiàries. El PSOE pretenia que abans d'acabar la revisió urbanística l'Ajuntament ja imposàs que la finca de Santa Eulàlia es mantingués com a zona rústica. Això no obstant, Del Olmo va afirmar que «la darrera paraula la tenen els tècnics, són ells qui han de resoldre les al·legacions». El PP, però, només va comptar amb el vot favorable del GIP (Grup Independent Picaforter) perquè el seu altre soci de govern (Can Picafort Unit) es va abstenir. Per la seva banda, l'únic regidor d'UM que havia assistit al ple, Jaume Ribot, donà suport a la moció presentada pels socialistes.

Cal recordar que va ser a principi del mes d'abril de 1998 quan el propietari de Santa Eulàlia va sol·licitar a l'Ajuntament que declaràs la finca com a urbanitzable-esportiu d'ús privat destinat a camp de golf i que al mateix temps es preveiés poder comptar amb una oferta complementària consistent en un hotel o aparthotel, d'una categoria mínima de quatre estrelles i un màxim de 450 places.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris