nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Els regants del Barranc fan dimitir el propietari que els denuncià

Dilluns l'assemblea donà suport als compromisos amb l'Ajuntament

La junta directiva de la Comunitat de regants de la font del Barranc explicà dilluns a vespre als propietaris d'aquesta font els esdeveniments que han tingut lloc aquests darrers mesos arran de la querella criminal interposada per Francesc López Burgos, propietari d'aigua de la font, contra la directiva per una suposada venda il·legal d'aigua de la comunitat a l'Ajuntament.

Segons explicà als reunits el president de la comunitat, Antoni Frontera Rullan, «la querella ha estat arxivada ja que segons s'ha demostrat la directiva de la font mai no ha venut una gota d'aigua sinó que simplement va signar un acord amb l'Ajuntament perquè aquest obtingués els sobrants a canvi d'una quantitat econòmica i de fer-se càrrec del manteniment de més de quatre quilòmetres de canonades».

L'Assemblea travessà per moments de tensió ja que el denunciant, que també és membre de la directiva, va estar present per explicar el seu punt de vista. Francesc López inssistí que els regants «han venut l'aigua ja que n'obtenen diners a canvi i això és vendre».

Segons la directiva, l'escrit que López Burgos presentà al jutjat «estava signat per set persones quatre de les quals ni tan sols són propietaris d'aquesta font». També en aquest moment alguns del regants que signaren l'escrit de la denúncia manifestaren haver-ho fet enganats o, fins i tot, signant un paper en blanc.

La Junta considera que el denunciant va actuar simplement per anar contra la comunitat, no acceptant l'acord democràtic de signar un conveni amb l'Ajuntament i demanà a l'assemblea la seva «expulsió» de la directiva.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris