cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

El PP legitima la votació del comitè local i ratifica la candidatura de Vidal

Cosme Adrover se'n va del partit i continua ferm a presentar una llista independent

L'exdirector de Medi Ambient del Govern balear, Miquel Vidal, serà el candidat popular a la batlia de Santanyí. Així ho va fer saber ahir el Partit Popular en un rònec comunicat de sis línies amb el qual donava per tancada la crisi municipal oberta fa tres setmanes.

En el text, el partit posa de manifest que «el comitè electoral del PP-Balears dóna per vàlida la votació feta per la junta local» i afegeix que «el comitè, una vegada analitzades les impugnacions presentades per alguns membres del PP de Santanyí, ha acordat per unanimitat que d'acord amb els estatuts del partit no poden ser admeses».

La nominació de Vidal queda pendent de la darrera ratificació del comitè electoral.
Amb aquesta decisió, el partit conservador assumeix la renúncia de Cosme Adrover a continuar dins el PP, al qual estava afiliat des de feia vint anys.

L'actual batle va acollir sense cap casta de sorpresa aquesta decisió. «Ja ho sabíem des que començà la crisi», digué. Així mateix, afirmà llevar-se un pes de damunt i informà que «dissabte ens reunirem per acabar de tramitar la llista independent que presentarem a les properes eleccions». De moment, Adrover ja compta amb els vuit primers noms de la llista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris