bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Cultura accepta noves negociacions amb Voltor però critica l'empresa de l'OCB

Manel Ferrer assegura que l'entitat no compleix els seus estatuts

Finalment, el Govern respongué ahir positivament "bé que amb «decepció»" a la major part de les peticions realitzades per l'entitat Voltor amb relació a la compravenda dels repetidors amb els quals l'empresa de l'Obra Cultural Balear remet els senyals televisius i radiofònics de les comunitats autònomes catalana i valenciana.

Manel Ferrer, conseller de Cultura, Educació i Esports, accedeix en una carta "redactada en termes aspres i contundents" a crear una comissió mixta entre Govern i Voltor «per revisar la valoració feta de les instal·lacions» pertanyents a aquesta entitat, però només «si Voltor s'avé a acceptar l'opció de compravenda» efectuada pel Consolat de la Mar, la qual arriba als 40 milions de pessetes i és considerada «prou generosa» pel conseller. El Govern es compromet a designar els seus representants per a aquesta comissió mixta en un termini de 48 hores després d'obtenir la resposta de Voltor.

A més, Ferrer reitera a la seva carta el «reconeixement de la tasca duta a terme» per Voltor, però es diu decebut per la resposta d'aquesta entitat a la primera oferta del Govern, resposta que defineix com «un cúmul d'ambigüitats i d'inconcrecions».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris