cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Un 42% dels illencs considera bona la gestió del Govern balear, segons el CIS

No obstant això, la meitat opina que aniria igual de bé amb l'oposició a l'Executiu

Un quaranta dos per cent dels illencs considera «bona» la gestió que està duent a terme el Govern balear, segons una enquesta del CIS que presentà ahir l'Executiu.

El 2'5% la considera «molt bona»; el 40'5, regular; i el 6% dolenta. Aquesta valoració és la millor que ha obtingut el Govern balear des del 1987, si se segueixen les successives enquestes del CIS.

No obstant això, el CIS posà de relleu que la confiança és un punt feble de l'actual candidat a la presidència del Govern, ja que el percentatge d'enquestats que en tenen «poca» o «cap» supera lleugerament aquells que en tenen «prou» o «molta». En contrast amb aquesta dada, quan es demana als enquestats a valorar la gestió de Jaume Matas amb un simple «aprova» o «desaprova», el percentatge que valora positivament la seva gestió arriba al 52'9%, mentre que només un 19'4 la condemna a les clares.

La valoració de l'oposició és bona per a un 18'9%; regular per a un 48'6%,; dolenta per a un 9'6%; i molt dolenta per a un 1'4%. No obstant això, quan es planteja a l'enquestat com anirien les coses si l'oposició arribàs al Govern balear, més de la meitat (51'7%) opina que «igual»; un 10'7%, «millor»; i un 12'9%, «pitjor».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris