cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín: 11°
12°

Barrachina tanca el 98 amb un superàvit de 325 milions

En destina una part a comprar el cinema

L'Ajuntament de Son Servera ha tancat l'exercici ordinari de 1998 amb un superàvit de 325 milions de pessetes. Així ho ha confirmat el batle de la localitat, Francesc Barrachina (PP), que ha expressat que «es tracta d'una quantitat important de diners. En aquests moments, des de l'equip de govern estam estudiant quines són les prioritats del municipi per destinar part del superàvit a inversions».

El batle Barrachina explica que «presentarem a la Comissió d'Hisenda de l'Ajuntament la proposta de destinar el superàvit de 325 milions de pessetes a l'adquisició de l'antic cinema per transformar-lo en un teatre, així com la compra d'uns terrenys amb la finalitat de cedir-los a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports del Govern balear per construir-hi un nou centre escolar i una quantitat econòmica per a les obres de construcció del cementiri municipal».

De fet, la Comissió de Cultura del consistori serverí, presidida per Miquel Àngel Calviño (PP), ja ha estudiat la possible compra de l'antic cinema. «Hem dut a terme una primera comissió en què hi estaven presents els representants dels grups de l'oposició PSOE i PSM i els hem informat de l'oferta que ens han fet els propietaris de l'antic cinema la Unión. Els propietaris demanen 60 milions de pessetes a l'organisme municipal per vendre'ns l'edifici».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris