cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Les APA accepten amb ressentiment que la nova escola sigui de tres vies

El conseller d'Educació va explicar que seria impossible fer dos centres nous

Les APA i els directors dels centres escolars d'Alcúdia acceptaren ahir, amb no poc ressentiment, la decisió que la Conselleria d'Educació ha adoptat en relació al futur centre escolar. El Govern no construirà dos col·legis com demanaven des del Consell Escolar Municipal d'Alcúdia, només n'hi haurà un i serà de tres vies, això és, hi haurà tres aules de cada curs.

Encara que els pares es mostren refractaris a l'hora de decantar-se per aquest «macrocentre», a la reunió que mantingueren ahir amb el conseller d'Educació, Manuel Ferrer, i el director general de Planificació i Centres, Rafel Bosch, no varen poder entrar a discutir l'alternativa que havien acordat proposar-li: fer dues escoles en diferents indrets, en lloc de concentrar els escolars en un únic centre.

«Aquí no s'han pogut discutir els pros i contres perquè des d'Educació ja s'havien decantat per un centre de tres vies, a més ens han dit que era impossible fer dues escoles perquè entenen que passaríem per sobre d'altres pobles. Després ens han pintat el nou centre molt guapo. Primària i Infantil tindran patis separats», comentà a la sortida el representant de l'APA del col·legi públic Norai, Martí i Martí. Paraules semblants repetí la representant de l'APA de la Porta des Moll, Carme Garcies. Això no obstant, els pares entenen que amb la construcció de dos edificis no es crearien dos nous centres perquè, com també explicà el regidor d'UM, Miquel Ferrer, «l'escola de s'Albufera desapareix i hi ha moltes escoles que tenen cursos desdoblats».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris