bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

La Fira del Fang tancà ahir les portes amb un balanç de 80.000 visitants

Unes 32 associacions de gent gran i 62 centres escolars han visitat la mostra

Artesans i organitzadors de la quinzena edició de la Fira del Fang de Marratxí qualificaren ahir, en el decurs de l'acte de cloenda, de «molt positiva i profitosa» aquesta intensa setmana en què les activitats de caràcter didàctic s'han compaginat amb la mostra i venda de productes fets pels ollers de Pòrtol i pels gerrers d'altres indrets de les Illes.

En total, han passat per les instal·lacions 80.000 visitants xifra lleugerament inferior a la de la passada edició. Fins el migdia del dissabte havien passat unes 60.000 persones per la Fira i les 20.000 restants ho feren entre dissabte horabaixa i ahir. Destacaren també que durant la setmana 32 associacions de gent gran i 62 centres escolars amb un total de 4.300 alumnes participaren de les activitats organitzades per Andreu Isern.

L'acte de cloenda de la Fira del Fang es consumà ahir amb el lliurement de premis. La plana major de polítics locals, com també del Govern i Consell Insular foren els encarregats de lliurar els guardons. Els premis Benet Mas als millors muntatges foren concedits a Gall Vermell de Felanitx, Carme Hermoso d'Algaida, i a la Teulera Can Dolç de Campanet. El millor muntatge local va correspondre a Isidre Amengual, de Sa Penya de Pòrtol; mentre que el premi a la millor producció artesana va ser per a Joan Amengual, de Can Bernadí Nou de Sa Cabaneta.

Les peces premiades en el Vè Concurs de Ceràmica i que passen a formar part del fons del futur museu municipal de Ceràmica són les de Lucia JenKings del Poble Espanyol de Ciutat; Pilar Sastre de Pòrtol; Maria Ramis de Felanitx; Joan Amengual de Can Bernadí Nou de sa Cabaneta i Bartomeu Amengual de sa Penya de Pòrtol.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris