nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Foment s'ha estorbat dos anys a oferir el conveni cicloturístic al CIM

Mercè Amer respon les acusacions del conseller Joan Verger

La responsable de Medi Ambient del Consell Insular, Mercè Amer, afirmà ahir que només fa quinze dies que va rebre la proposta de conveni per establir la ruta cicloturística del pla per part del conseller de Foment, Joan Verger. Amer contestà així les acusacions del conseller, en el sentit que el CIM és el culpable del retard d'aquest ambiciós projecte.

S'ha de recordar que fa dos anys Joan Verger presentà una polèmica ruta cicloturística que només travessava pobles controlats pel PP en el centre de l'Illa. Això motivà les enceses protestes dels batles d'altres partits. Les queixes arribaren fins al CIM. S'ha de pensar que amb la ruta Verger els turistes només s'atutarien als restaurants i bars dels pobles populars.

De les declaracions d'Amer es desprèn que el traçat Verger ha estat sotmès a un detallat estudi per part dels tècnics de Foment durant dos anys, ja que ella assegura que «el conseller em va telefonar fa quinze dies per veure si signàvem un conveni. Però em va sorprendre llegir al diari que el projecte ja anava a consell de Govern».

Segons Amer, la proposta de Verger està sent estudiada per l'equip de Govern del Pacte de Progrés. Però el cert és que el PP aprovà aquesta mateixa setmana, juntament amb tots els altres partis, en el Parlament, la gran ruta cicloturística proposada pel partit d'Els Verds fa uns mesos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris