nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Gaspar Oliver no serà cap de llista del PP i deixa pas a Lluc Tomàs

Així ho anuncià en un sopar davant 650 simpatitzants

El batle de Llucmajor, Gaspar Oliver, no encapçalarà la llista del Partit Popular a les properes eleccions municipals del 13 de juny i donarà pas al fins ara tinent de batle, Lluc Tomàs.

Més de 650 persones, entre afiliats i simpatitzants del Partit Popular de Llucmajor es varen reunir divendres a vespre al sopar polític que anualment celebra la formació conservadora. Hi assistí la plana major del PP, amb el president del Govern balear, Jaume Matas; el conseller de Foment i president del PP regional, Joan Verger; el president del PP de Mallorca, Jaume Font; el conseller de Sanitat, Francesc Fiol, el batle de Llucmajor, Gaspar Oliver i tots els regidors del PP en el Consistori llucmajorer. Gaspar Oliver va repassar durant la seva intervenció la feina realitzada durant els vuit anys que ell ha presidit el consistori llucmajorer. Així, manifestà que «he estat president del Partit Popular i conseller d'Indústria, som un home de partit, però ho tenc decidit: no em presentaré com a batle a les properes eleccions».

Després va proposar Lluc Tomàs com a candidat del Partit Popular, a qui volgué fer costat en afirmar davant els presents que «té tot el meu suport». Esperançat Lluc Tomàs, durant la seva intervenció, va fer referència al significatiu augment d'afiliats joves, la qual cosa resulta molt esperançadora. I en aquest sentit apuntà que «si a les passades eleccions ens varen faltar 25 vots per obtenir la majoria absoluta, estic conveçut que enguany sobraran vots per arribar a aquest objectiu».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris