bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

El PSM presenta una candidatura autonòmica molt municipalista

Ratificats els caps de llista de trenta pobles de Mallorca

El PSM presentà ahir en una convenció una candidatura autonòmica amb un marcat component municipalista. Com explicà la número dos de la llista, Maria Antònia Vadell, d'aquesta manera es volen potenciar la coordinació entre un possible Govern en què s'integrarien els nacionalistes i els ajuntaments sorgits de les eleccions del tretze de juny.

D'altra banda, el PSM ratificà els caps de llista a trenta municipis i presentà Miquel Àngel Mas Colom com el candidat a les eleccions europees que s'integrarà en la llista conjunta amb CiU. Amb tota probabilitat, Mas ocuparà el número cinc de la candidatura. Els nacionalistes afirmen que presentaren llistes al 95% dels municipis mallorquins, però que estan a l'espera de tancar-les a deu pobles, mentre que en una altra mitja dotzena s'integraran en candidatures independents.

Mateu Morro, secretari general del partit, afirmà que mai no havien encarat unes eleccions amb tanta força i amb tantes condicions com demostra, al seu parer, la «consistència» de la candidatura autonòmica». Morro considera que aquesta llista recull «la feina feta» i que tot el partit treballarà darrere». La tasca que s'ha fixat el PSM, amb vista a la convenció que organitzarà el 27 de març a Manacor, és elaborar un programa de mínims que sigui l'eix d'un govern de recanvi al del Partit Popular.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris