cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 25°
29°

Els joves estudiants i investigadors podran optar a ajudes econòmiques

L'objectiu és incentivar la seva inquietud sobre el patrimoni

Els joves d'Algaida que tenguin inquietuds i vulguin investigar sobre el seu municipi podran optar a unes beques que tenen com a objectiu incentivar els estudiants perquè s'interessin per conèixer aspectes culturals i patrimonials del municipi. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Algaida va proposar en ple la convocatòria de les I Beques d'Investigació i Recerca 1999. Aquesta esmena va obtenir el vistiplau de tots els regidors de la corporació municipal.

Segons ha explicat el batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), «aquestes beques van dirigides, indistintament, a persones o grups que estiguin cursant estudis universitaris, llicenciats i investigadors, sobretot als joves estudiants algaidins per engrescar-los amb la tasca de la investigació i la recerca». L'Ajuntament crea dues beques de 150.000 pessetes. Per optar a aquesta ajuda econòmica les persones o grups interessats hauran de presentar projectes sobre temes que proposarà la Regidoria de Cultura.

La persona o grups que resultin elegits per desenvolupar aquest projecte rebran el 50 per cent de l'import en el moment de la concessió de la beca i l'altra meitat el dia de l'entrega de la recerca que duguin a terme. Els candidats que optin a les beques hauran de presentar un projecte d'investigació sobre els temes proposats, abans del dia 1 de novembre d'aquest any. La Regidoria de Cultura donarà a conèixer el seu veredicte el mes de gener de l'any 2000, durant la celebració de les festes de Sant Honorat. El termini per a la presentació de la realització del projecte estarà condicionada per la proposta que presentarà l'Ajuntament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris