cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Cal Metge Rei s'obre a la cultura

El vell casal, reconvertit en centre cultural, va ser inaugurat ahir vespre

T. GARCIES. Santa Maria.
Feia molts d'anys que a la vila es venia reivindicant la necessitat de disposar d'un gran centre cultural i d'una biblioteca moderna i funcional. Des d'ahir vespre aquest desig s'ha fet realitat gràcies a l'obertura del renovat casal de Cal Metge Rei, que va ser inaugurat pel president del Govern balear, Jaume Matas.

Tal i com volia l'Ajuntament, varen ser nombrosos els veïnats que s'acostaren fins al nou centre cultural amb motiu d'aquest acte, que es va caracteritzar per la seva total senzillesa.

Així, a dues passes del casal, el Consistori en ple va rebre el president Matas així com el conseller de Cultura del Consell Insular, Damià Pons. Després tots en petita processó anaren fins a la porta de l'edifici, on no hi faltà el protocol·lari tall de cinta, al que va seguir una ràpida visita per les noves instal·lacions.

Un saló d'actes ple de gom a gom va servir d'escenari per al capítol de parlaments oficials que, tot i tenir aprop les eleccions, no s'allargaren més del compte. Després tots els assistents varen gaudir d'un petit refresc a la residència de la tercera edat. El casal de Cal Metge Rei, construït dins del segle XVIII, formava part del llegat que Margalida Calafat va deixar en herència a la parròquia de Santa Maria i que després passà a mans municipals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris