nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

La Guàrdia Civil intervé cinc quilos d'haixix i deté tres homes implicats

Fa temps que la Benemèrita seguia la pista als presumptes narcotraficants

Efectius de l'EDOA (Equip contra Delinqüència Organitzada i Antidroga) de la Guàrdia Civil varen detenir tres persones implicades presumptament en el tràfic de drogues. Les identitats dels acusats corresponen a Manuel M.F., de 42 anys, Vicente C.C., de 43, i Bernardino C.C.

A final de gener la Benemèrita va tenir coneixement que un grup de persones s'estava dedicant a la introducció i posterior venda de grans quantitats de resina d'haixix. El personal d'EDOA de la Comandància 313 inicià les corresponents investigacions tendents a la seva localització, recaient les sospites sobre un individu ja conegut pels funcionaris al qual constaven antecedents per tràfic de drogues i que regentava un bar de Palma.

A causa de la gran quantitat de contactes que realitzava s'arribà a la conclusió que existia una altra persona que el proveïa de droga, que resultà ser un individu que ja havia estat investigat anteriorment, i que resultà ser Manuel M.F. Aquest residia a Bahía Grande, gaudint d'un alt nivell de vida, que no concordava amb els ingressos que li eren coneguts.

Des de principi d'aquest mes s'intensificaren de manera continuada les vigilàncies sobre tots els individus esmentats, i dimarts passat s'arribà al convenciment que es faria el traspàs d'una quantitat important d'haixix, preparant el dispositiu de vigilància per intervenir-lo.

Manuel M.F. arribà a un lloc concret on esperava Bernardino C.C., que pujà al cotxe de gran cilindrada que el primer conduïa per baixar pocs metres després amb una bossa en la mà, mentre que l'automobilista abandonava el lloc a gran velocitat. Els agents interceptaren el portador de la bossa, a l'interior de la qual hi havia cinc quilograms d'haixix. Dimecres varen ser arrestats per aquest motiu els altres dos sospitosos, i els varen ser intervinguts 90 grams més d'haixix i una balança de precisió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris