nubes rotas
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

El PSOE acusà de coacció el delegat d'Obres

Salvà culpà Ferragut d'haver intimidat el secretari dels socialistes, que fa feina a la Brigada

El regidor socialista Cristòfol Salvà acusà en el ple de dijous el delegat de Vies i Obres de l'Ajuntament de Santa Margalida, Joan Ferragut, d'haver fet servir el càrrec polític per «coaccionar» i «intimidar» el secretari general del PSOE, que fa feina a la Brigada d'Obres, Antoni Alemany.

Encara que el batle popular, Antoni del Olmo, va interrompre de cop les acusacions donant per acabada la sessió plenària, la disputa va continuar als passadissos de la Casa Consistorial. «Que creus que et trauré les pistoles», saltà exaltat Del Olmo, davant la bateria d'acusacions llançades per un descontrolat Cristòfol Salvà. «S'ha acabat la sessió», sentencià a continuació el batle. Però, els socialistes no callaven i les acusacions creuades se succeïen. Mentrestant, Ferragut apuntà inquisitivament Salvà, i repetí: «Pus mai més no em tornis a amenaçar aquí».

En el passadís hi va haver moments força calents. La tensió anà creixent a mesura que es recordaren les paraules que Joan Ferragut tingué amb el secretari general. Alertats pels crits, dos agents de la Policia Local pujaren fins al pis de dalt, mentre des de l'escala el secretari municipal demanava «calma señores». Després, el mateix treballador de la Brigada d'Obres i secretari general de la junta local del PSOE a Santa Margalida, Antoni Alemany, explicà que tot l'enrenou prové d'unes demandes fetes per ell a l'equip de govern. Alemany explicà que «en zona rústica, l'Ajuntament ven aigua a segons qui i jo vaig demanar al batle que també me'n donassin perquè si en donen als altres també en puc tenir jo. Però ell hi va posar emperons i jo li vaig dir que no me'n donava perquè som de l'altre costat (del PSOE)».

Aquesta demanda no va anar més enllà fins que Ferragut, aprofitant que el batle era a la ITB, demanà al treballador de la Brigada que pujàs fins al despatx per tractar la qüestió. Allà, però, es varen deixar caure «paraules majors». Ferragut va retreure a Alemany que havia parlat malament del PP. «M'han dit que ens critiques per la Casa de Cultura, que dius que tenim la pell tan rostida que no hi ha res que ens fa tornar vells. I jo li vaig dir que mai no he parlat d'ells a la feina, tampoc no ho vaig fer aquell dia a la Casa de Cultura. Després va ser quan Ferragut em va intentar intimidar dient-me: A partir d'avui t'agrairia que t'abstinguessis de criticar-nos i murmurar-nos perquè com empleat de l'Ajuntament seria una mala imatge i tens el teu grup socialista per parlar, ja parlarà en Miquel Cifre».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris