algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 25°
28°

Fent Carrerany amb «Diari de Balears»

L'associació cultural mariera premia avui la feina del rotatiu en favor de la llengua

L'associació cultural Fent Carrerany de Maria de la Salut celebra avui vespre la publicació del número 150 de la revista que edita i que porta el mateix nom, amb una festassa i un sopar en el transcurs del qual s'atorgarà una distinció especial a Diari de Balears per la seva feina en favor de la llengua. El director de l'únic rotatiu de les Balears que s'escriu en català, Miquel Serra, recollirà la Pageseta Fent Carrerany, una estatueta de fang dissenyada per Toni Roig de forma exclusiva per a aquests premis.

El president de l'entitat, Miquel Morey, ha justificat l'atorgament d'aquest guardó «atenent a la valenta tasca que ha suposat editar un diari en català. La continuïtat que ha demostrat Diari de Balears en aquests anys ha posat de manifest que avui dia fer feina en català no ja no té perquè ser una cosa agosarada i que fins i tot pot ser rendible des del punt de vista empresarial».

Morey esmentà també que «és molt important reconèixer aquest esforç i, sobretot, conscienciar la gent que s'habituï a llegir en català. Per aquest motiu creim que la feina que fa Diari de Balears en aquesta línia és complementària a la que fan les revistes de premsa forana als pobles».

En el mateix acte també s'entregarà una altra pageseta als monitors del grup d'Esplai de Maria, que enguany ha complert deu anys.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris