cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

L'OCB demana al Govern que no «frisi massa» en l'adquisició dels repetidors

L'Executiu no contestarà fins dilluns a les ofertes de diàleg de l'entitat

L'Obra Cultural Balear va demanar ahir al Govern que «no frisàs massa, perquè no és bo, per intentar tancar l'acord amb Voltor» per a la compra dels repetidors.

D'altra banda, Manuel Ferrer, portaveu de l'Executiu, anuncià que el Govern no donaria resposta a l'oferta de diàleg feta per Voltor fins dilluns que ve.

L'OCB planteja la necessitat que «la negociació es faci amb el temps necessari, tot i que no té perquè durar excessivament».
L'entitat recorda «que la reforma de la Llei de tercers canals està aturada a la ponència del Congrés dels Diputats i que la seva aprovació per les Corts espanyoles és requisit previ i indefugible per a l'eventual conveni per firmar entre el Govern balear i la Generalitat per a la recepció de TV3 i de Canal 33.

L'OCB «tem que hi hagi massa presses per part del Govern, el qual ha tingut aturades les conversacions amb Voltor durant nou mesos».
Tot sembla indicar que el Govern, que ha oferit 40 milions a l'entitat pels repetidors i que no vol ni sentir parlar de cogestió, es mantindrà ferm amb la seva proposta.

L'Executiu argumenta que els repetidors de Voltor estan obsolets, de manera que no poden fer-se servir per a la reemissió amb tecnologia digital que s'adoptarà en un futur proper. En la seva demanda de «calma», l'Obra Cultural Balear invoca el Protocol d'Intencions que signaren el Govern balear i la Generalitat de Catalunya el passat mes de gener.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris