cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

El PP anuncia que modificarà el text de l'excepció de Campos a les DOT

Vol que quedi clar que només es permetrà la urbanització del camp de polo

El Grup Parlamentari del Partit Popular es va mostrar ahir disposat a esmenar el text de les directrius que fa referència a l'excepció de Campos, que passaria de fer referència als nous nuclis aïllats que tenguin en tramitació el planejament parcial a aquells que tenguin aprovat provisionalment el pla.

Tant el Govern com el Partit Popular han manifestat en diverses ocasions la seva voluntat que quedi ben clar que a Campos només es permetria una excepció, la del camp de polo. No obstant això, l'oposició ve afirmant des del moment en què es feren públiques les DOT que tal com estan redactades aquest poble podria arribar a acollir vint-i-tres urbanitzacions més.

Miquel Ramis, conseller de Medi Ambient, sempre ha sostingut que això no era vera, però que de tota manera el PP esmenaria el text per evitar-ho o per evitar sospites. D'altra banda, fonts del Govern afirmaren ahir que en llenguatge urbanístic que aprovació provisional i inici de tràmits són sinònims.

Ahir va finalitzar la discussió en ponència de les directrius d'ordenació del territori i aquesta esmena serà introduïda quan passi a comissió a partir de dimecres de la setmana que ve.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris