cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Verger diu que Foment no està obligat a seguir el traçat cicloturístic d'Els Verds

La Conselleria en farà «els estudis pertinents»

El conseller de Foment, Joan Verger, afirma que no està obligat a respectar el traçat de la proposició no de llei d'Els Verds que dimecres s'aprovà per unanimitat a la comissió d'Ordenació del Territori del Parlament. Segons Joan Verger, no té perquè cenyir-se a un traçat definit, «sinó que ha d'estudiar-ne la realització». La feina de Foment, en opinió del conseller, és «continuar amb els estudis pertinents que permetin definir els millors traçats». Verger sosté que la Conselleria ja feia feina en aquest sentit, abans que s'aprovàs la proposta d'Els Verds.

Joan Verger, conseller de Foment, va culpar ahir el CIM perquè encara no s'haguessin començat les obres de la seva ruta cicloturística, ja que aquesta institució no ha contestat «la proposta de conveni que se li va enviar respecte de la possible utilització de trams de carretera de la seva titularitat».

Verger va exposar també que, si la seva ruta només afecta municipis governats pel PP, és perquè aquests varen ser els únics que ho varen demanar.

Amb aquestes declaracions, Joan Verger volia sortir al pas a la notícia apareguda sobre el retard d'aquest projecte, que, pel que sembla, va anar a Consell de Govern fa dues o tres setmanes sense que s'aprovàs. El conseller havia d'afrontar també les crítiques dels batles de la comarca del Pla que se'n sentien exclosos. Aquestes crítiques es produïren fa dos anys quan Verger anuncià el traçat de la ruta i provocà la reacció irada dels, entre d'altres, batles d'Algaida, Sineu i Petra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris