cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
23°

La Guàrdia Civil intervé 40 milions en joies robades a Palma

El lladre i un joier de la plaça Major que hi col·laborava varen ser arrestats

Efectius del departament de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Palma varen detenir dimarts al seu domicili de la ciutat Àngel C. F., de 62 anys, com a presumpte autor de diversos robatoris per tota l'Illa. El detingut era investigat per la Benemèrita des de feia temps, i se sabia que mantenia contactes amb un joier de les galeries de la plaça Major de Palma.

Membres de l'institut armat, després d'haver confirmat les seves sospites sobre la relació delictiva entre el detingut i el joier, acudiren a l'establiment que aquest darrer regentava a l'esmentada zona comercial de Ciutat i el varen arrestar. La seva identitat es correspon amb la de Pedro F. M., que té 63 anys.

El darrer robatori que havia comès el lladregot va tenir lloc dilluns d'aquesta setmana en un xalet de s'Horta, a Felanitx. Es desconeix amb exactitud què s'emportà, però atès el mode d'operar i els interessos que els movien, a ell i al seu còmplice, es pot suposar que principalment s'endugueren joies.

Àngel C. F. venia les joies a Pedro F. M. i aquest, després d'abonar-li una petita quantitat, legalitzava les joies tornant-les a vendre als seus clients, que en desconeixien plenament la procedència.

En l'escorcoll de l'establiment es trobaren joies, la procedència de les quals no va poder ser justificada pel comerciant, per import de més de quaranta milions de pessetes, que presumiblement eren producte de la col·laboració delictiva entre els dos malfactors detinguts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris