nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Fageda: «L'ampliació del mercat de l'Olivar és legalment possible»

Estudien edificar una nau de 1.000 metres quadrats sobre la plaça

L'ampliació de l'edifici del mercat de l'Olivar és urbanísticament factible, segons anuncià ahir el batle de Palma, Joan Fageda. «Ampliar la superfície del mercat és rotundament possible. Legalment és una possibilitat viable i en aquests moments els tècnics estudien la millor manera de fer-ho, ja que serà un procés llarg i difícil», declarà el batle.

Fageda assegura que està esperant els informes tècnics i urbanístics escrits en què es preveu aquest projecte de manera més concreta i que possibilitarà la col·locació de totes les parades d'usuaris a la planta baixa.

El batle però, assegurà que l'única via de mantenir les parades del peix a sota, juntament amb la resta dels usuaris, era mitjançant una ampliació d'una ala lateral d'uns 1.000 metres quadrats. «Segons em consta, pel treball que estam realitzant amb els tècnics municipals diàriament, sembla que no hi ha cap impediment legal per dur a terme aquesta ampliació», insistí Fageda. Això suposaria construir damunt una part de la plaça, o el que és el mateix, una part d'espai públic protegit. Fageda, manifestà que no és un problema «d'espai públic» ja que «de cap manera és una pèrdua d'espai públic, si no un intercanvi d'espais i serveis».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris