cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Ripoll: «Restringirem el trànsit en el centre antic quan s'acabi el pla Mirall»

L'Ajuntament s'oposa a fer excavacions prop de la Seu

Carlos Ripoll, delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, va afirmar ahir a Diari de Balears que «quan hagin finalitzat totes les obres del pla Mirall, entre els anys 2001 i 2002, l'Ajuntament té la intenció, en general, de restringir la circulació del nucli antic de Palma durant unes determinades hores, excepte per als residents i serveis públics». Per distingir uns vehicles dels altres, Ripoll assegura que «s'utilitzaran una sèrie de mecanismes electrònics que amb l'ajuda d'un comandament a distància permetrà l'entrada dels vehicles autoritzats». Ripoll va posar com a exemple que la restricció de vehicles «podria ser de les 10 del matí fins a les 8 del capvespre però també podria ser per un període d'hores més curt». En aquest sentit, l'edil va dir que «és inviable restringir tot el barri antic de Palma perquè estam parlant d'una zona de 173 hectàrees amb molts de residents».

Ripoll va deixar també molt clar que Cort «no farà excavacions a la zona de la catedral durant l'execució del pla Mirall. Només ens limitarem a fer un control arqueològic. Si els tècnics del CIM volen fer excavacions, que les paguin. No obstant això, ni ells ni nosaltres tenim capacitat i doblers per posar-nos a excavar per tots els envoltants de la Seu».

Respecte de la qüestió de la petició de diferents membres de la ponència tècnica de Patrimoni de tancar el trànsit a la Seu, Ripoll va dir que «nosaltres estam encantats de dialogar i definir criteris amb els membres de patrimoni del Consell, però no acceptarem cap imposició sobre el tema del trànsit perquè les competències són exclusivament de l'Ajuntament», sentencià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris