cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

La meitat dels electors encara no han decidit qui votaran el tretze de juny

Una enquesta del PSM preveu una situaciò estacionària al Consell de Mallorca

Un cinquanta per cent dels electors de les Balears no han decidit encara a quina força política atorgaran la confiança en les eleccions autonòmiques i municipals que se celebraran el proper tretze de juny.

Així és desprèn d'una enquesta encarregada pel PSM-Entesa Nacionalista a una empresa catalana, que va ser realitzada a finals del mes de gener a cinc-cents cinquanta ciutadans de Mallorca i Menorca.

El sondeig, realitzat en col·laboració amb Convergència i Unió, detecta una situació bastant estacionària a Mallorca, que quasi es podria qualificar d'«empat tècnic». Sense haver realitzat encara la projecció en escons, l'estudi del PSM diagnostica una tendència a la baixa del Partit Popular i en menor grau del PSIB-PSOE, mentre que pronostica una alça del vot nacionalista i una lleugera recuperació d'EU-Els Verds, comptabilitzant els dos partits per separat.

A Menorca l'enquesta del PSM es mou amb la mateixa direcció que d'altres que han aparegut en els darrers temps. El Partit Popular perd la majoria absoluta al Consell Insular, mentre que el PSM podria guanyar un diputat respecte dels anteriors comicis en què només obtingué una acta.

El treball del PSM demanava també als ciutadans sobre quines eren les qüestions que els interessaven més. La resposta, que explica a la perfecció els moviments que realitzen durant els darrers temps totes les forces polítiques, ha estat l'ordenació del territori i les polítiques de caire proteccionista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris