cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 25°
29°

La Guàrdia Civil cerca un monitor alemany que du set dies desaparegut

Es trobava immers en una depressió arran de trencar amb la seva companya

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per mirar de localitzar un monitor de vela de nacionalitat alemanya que respon a la identitat de Hartmut Kulus, i que té actualment 36 anys, que porta una setmana desaparegut del seu domicili de Pollença. Kulus travessava en els darrers temps moments difícils de caire anímic, ja que havia caigut en una forta depressió, per la qual cosa se sospita que podria haver desaparegut de manera voluntària.

El monitor nàutic era fadrí i passava temporades a l'Illa, treballant per l'empresa Sail Surf de Pollença. Fa dotze dies que retornà a Mallorca i ocupà, com feia en les darreres temporades, el seu lloc de monitor de vela. En les quasi dues setmanes que duia a l'Illa els seus amics i els seus caps no notaren res d'anormal pel que fa referència al seu comportament, però el dimecres 3 de març va desaparèixer de manera misteriosa.

Compartia habitació amb dos companys de treball en un apartament de Pollença i varen ser aquests els que alertaren sobre la seva desaparició. Havia deixat en la seva cambra el passaport, el telèfon mòbil, la roba i d'altres objectes personals.

Felip Bellini, copropietari de Sail Surf Pollença, declarà que el Consolat alemany i la Guàrdia Civil varen ser advertits de la situació i afegí que «de les gestions que s'han fet se sap que només s'emportà la targeta de crèdit, però durant aquests dies no ha realitzat cap operació bancària».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris