lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

El batle envià la Policia a cercar un familiar perquè anàs a les oposicions

El PP denuncià els fets i aturà amb el CDM l'adjudicació de la plaça de peó

El batle, Jaume Perelló (UM), va enviar la Policia Local a cercar el seu familiar, el mateix que treballava a la Brigada d'Obres i que va estar dos mesos sense anar a fer feina però cobrant com si estàs de baixa, perquè es pogués presentar a les proves per a la selecció de quatre peons de la Platja de Muro.

Aquest treballador en qüestió, en arribar tard a les proves de selecció, es disculpà davant el tribunal i explicà que gràcies als agents que l'havien anat a cercar a l'hort s'hi havia pogut presentar perquè ell ja no se'n recordava. Aquestes declaracions portaren el regidor popular Onofre Plomer a fer constar en acta que «no és correcte avisar la Policia Local per anar a cercar un determinat aspirant».

L'aldarull no acaba aquí. El familiar del batle, per puntuació, hauria pogut ocupar una de les places de peó de la Platja de Muro. Però l'oposició municipal, tant el regidor de Convergència Democràtica Murera (CDM), Pere Amengual, com el regidor del PP, Onofre Plomer, no ho consentiren. Ambdós al·legaren que encara no s'han depurat responsabilitats en el suposat tracte de favor del batle, Jaume Perelló, cap a aquest familiar i que, en conseqüència, consideraven que «el tribunal hauria de deixar sense efecte, com a mesura cautelar, l'adjudicació d'una plaça mentre no hi hagi una resolució ferma sobre l'assumpte indicat». Ara, l'adjudicació d'aquesta plaça ha quedat aturada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris