cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

El «boom» del mercat alemany provoca la revaloració dels hotels de tres estrelles

Els «touroperadors» germànics calculen que l'increment serà enguany del 15%

Les Balears viuen un espectacular procés de revaloració a Alemanya, començant pels hotels de tres estrelles, que enguany gaudiran d'una gran demanda, que els «touroperadors» germànics calculen en un increment del 15 per cent. Així ho feren saber a la Fira Internacional de Turisme de Berlín.

Així, els grans majoristes, començant per Neckerman, amb un 15 per cent d'apujada; TUI, amb un 12 per cent, i LTU, amb un 15 per cent, tenen previst acabar la temporada alta amb unes dades espectaculars. Pel president de Neckerman, Wolfgang Besser, «el volum actual de venda en el nostre mercat davallarà a causa del ritme que du, però encara podem explotar la temporada baixa».

El president de l'Executiu autonòmic, Jaume Matas, assenyalà que les previsions es confirmen «favorablement» i es treballarà per aconseguir un turisme de qualitat associat a un increment del preu del paquet turístic. «D'aquesta manera es podrà garantir la contínua atracció de turisme de qualitat i situar les Balears com a destinació vacacional de primer ordre sense haver de construir nous hotels». Matas també indicà que «no hi ha risc que desapareixin els hotels de tres estrelles, que són els millors de la Mediterrània, a causa de la modernització contínua que realitzen any rere any. A més, la majoria dels d'una i dues estrelles s'han reconvertit en establiments de tres».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris