algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 25°
28°

Les dones taxistes col·lapsen les Avingudes amb el suport de la Caeb

Es manifestaren contra el sistema de torns instaurat per Cort

Les dones taxistes protestaren davant el batle.

25-12-2016 | T. Monserrat.

Les membres de l'Associació de Dones Professionals del Taxi de les Balears aconseguiren ahir col·lapsar el trànsit dels carrers centrals de Palma, amb la manifestació que convocaren per protestar contra el sistema de torns A i B, reinstaurat per l'Ajuntament dia 15 de febrer.

La concentració, amb més d'un centenar de vehicles, començà a les 09.00 del matí al port i tingué el suport dels taxistes afiliats a la patronal de la Caeb i de representants de la UGT. La presidenta de l'Associació de Dones de l'Auto-Taxi, Maria Isabel Morales Sánchez, declarà que «el sistema és rígid, no permet atendre degudament les necessitats i només afavoreix la Pimem». La «uniformitat» del sistema "continuà", tampoc no permet atendre la totalitat del sevei en hores intermèdies «amb perjudici dels usuaris».

L'itinerari dels vehicles complí amb les expectatives marcades per les dones manifestants, que sortiren des del dic de l'Oest fins a la plaça de Cort, i obstaculitzaren la bona marxa de la circulació. La comitiva continuà per l'avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga, "on ocasionaren vertaders problemes de trànsit", carrer d'Antoni Planas i Franch, carrer del Temple, carrer de Ramon Llull, plaça Santa Eulàlia, carrer de Cadena i plaça de Cort, on a les 10.30 hores tragueren les pancartes i organitzaren una xiulada general amb clàxons.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris