cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Pep Roig abandona la política activa

Encapçalarà la llista pel Partit Popular l'actual batle accidental, Gabriel Barceló

Josep Roig abandona la política activa. Després de 24 anys i mig a l'Ajuntament de Porreres, 15 dels quals com a batle, es retira per donar pas a noves idees i persones. En el seu lloc encapçalarà la candidatura pel Partit Popular Gabriel Barceló, tinent de batle, regidor d'Urbanisme i, arran de la malaltia de Roig, també batle accidental.

Barceló, proposat pel batle, rebé el suport unànime de tot el comitè executiu local en la reunió que tingué lloc dissabte passat. La seva candidatura es planteja com una continuïtat a la feina duta a terme per Josep Roig i aquest es mostra disposat a donar-li tot el suport i l'ajut que necessiti. El batle, de 67 anys, tot i que tampoc no anirà a la llista, continuarà al capdavant de la presidència del comitè local del partit.

Així mateix, pensa continuar «fent feina pel poble allà on estigui», una màxima que ha intentat aconseguir al llarg de tota la seva trajectòria política i que s'ha vist traduïda en realitats com el parc de n'Hereveta, la principal zona d'esbarjo del municipi, per la qual ell va cedir els terrenys.

Altres evidències que deixen constància de la seva important feina són la reforma de l'edifici de l'Escorxador municipal com a mostra permanent de promoció dels productes artesans i industrials de la localitat, la ronda de circumval·lació del poble o el fons artístic de la Sala, que compta amb més de 200 obres d'art catalogades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris