cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
21°

Els mercats de la Vileta i del Coll d'en Rabassa s'inauguraran a mitjan abril

Vendran aliments i articles diversos un pic per setmana

Els mercats temporals que Cort autoritzà de crear als barris de la Vileta i del Coll d'en Rabassa s'inauguraran el mes d'abril, després de les festes de Setmana Santa. Així ho confirmà a aquest diari la responsable de Sanitat i Consum a l'Ajuntament de Palma, Francisca Pol, que assegurà que després de diverses reunions amb els tècnics municipals i de consum, han aconseguit fixar un calendari d'obertura al públic d'aquests mercats ambulants, sovint força demanats pels ciutadans.

Així, després de gairebé deu mesos, des que es presentà l'any passat la proposta de crear dos mercats en aquests barris, finalment quedarà obert el de la Vileta dia 19 d'abril i el del Coll d'en Rabassa, dos dies abans, el 17.

Ambdós mercadets obriran un pic per setmana, com passa amb els mercats d'aquest estil de Son Ferriol o de Can Pastilla. Així mateix, Pol explicà que vendran tota casta de productes, des d'aliments fins a articles de regal o bijuteria. Segons informà Pol, el mercat de la Vileta s'ubicarà a la plaça de Tarents del barri cada divendres. El del Coll d'en Rabassa s'instal·larà a la plaça de Sant Marino, cada dimecres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris