bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

El Consell Insular reitera que la plaça de Jornets és de titularitat pública

El Consell Insular de Mallorca ha reiterat que la plaça del llogaret de Jornets és de titularitat pública. Així s'especifica en un segon informe remès a l'Ajuntament després que el batle, Guillem Ferrer, així ho demanà considerant que el primer estudi fet que ja es manifestava en el mateix sentit no era prou aclaridor.

El document diu que «tant la plaça com el camí que arriba al d'Inca a Costitx són de titularitat pública». També assegura que només podria ser considerat com a privat la zona de l'empedrat a les voreres del camí. En aquest cas i tot, emperò, també es deixa una porta oberta a una possible reversió cap al municipi.

Amb aquest informe s'ha enviat a l'Ajuntament tot un conjunt de plànols i còpies de documents que justifiquen que la plaça és del municipi.
El conseller de cooperació municipal del CIM, Antoni Alorda, considera que ha quedat ben demostrat que la plaça és del poble i no de l'amo de les cases de la possessió que l'ha tancada. Per aquest motiu insta l'Ajuntament que obri d'ofici l'expedient de recuperació d'aquests terrenys, ja que aquesta és una atribució de caire municipal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris