nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Cànoves anuncià que escolaritzaran onze nins saharians més al Raiguer

El ministre de la República Sahariana agraí el pla de beques

El president de la Mancomunitat del Raiguer i també batle de Binissalem, Salvador Cànoves, aprofità la visita del ministre de Cooperació de la República Àrab Sahariana Democràtica (RASD), Salek Baba, per anunciar que els municipis de la comarca acolliran onze nins i nines saharians més, amb l'objectiu que puguin ser escolaritzats en els instituts més apropiats segons el lloc de residència.

Cànoves recordà que en l'actualitat hi ha onze al·lots saharians que participen del projecte de beques que dóna la Mancomunitat del Raiguer. Els ajuts estan destinats als escolars d'aquell país que han realitzat amb notable èxit els estudis de primària en el seu lloc d'origen, de manera que puguin continuar els estudis de secundària en els instituts que hi ha als pobles del Raiguer, vivint amb famílies de la comarca. Cànoves afegí que amb l'arribada d'aquests nous onze escolars seran 22 els nins i nines saharians que cursaran estudis al Raiguer. Xifra que la Mancomunitat té previst ampliar fins a 44 escolars procedents de la República Àrab Sahariana Democràtica (RASD), segons anuncià el president.

Per la seva banda, el ministre Salek Baba va agrair a Salvador Cànoves l'esforç que s'està duent a terme des de la Mancomunitat del Raiguer per «donar continuïtat als estudis d'aquestes noves generacions de saharians, fet que és de crucial importància», sentencià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris