cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Les Pitiüses es promocionen a l'ITB com a Patrimoni de la Humanitat

El turisme germànic podria augmentar un 3% a les illes

Les empreses del sector turístic d'Eivissa i de Formentera, així com el conseller de Turisme del Consell Insular, Pere Palau, esperen acaparar el 3 o 4 per cent del turisme germànic durant la temporada alta, segons les previsions donades a conèixer pels touroperadors alemanys que pronostiquen un increment del 10 per cent dels visitants de Centreeuropa a les Balears. Pere Palau ha manifestat que «si es confirmen aquestes dades suposaria un increment molt important i una consolidació dels visitants germànics».

Les institucions de les Pitiüses participaran en la Fira Internacional de Berlín, la més important del món dins del sector turístic i que obrí les seves potes en la jornada d'ahir als professionals del sector, amb la doble intenció de consolidar la presència del turisme alemany en el seu territori i fer la presentació de la candidatura d'Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat.

Per aquest motiu, l'estand de 180 metres quadrats de les Illes Balears a la Fira Internacional de Turisme de les Balears estarà decorat fins el dia 11 de març amb els logotips dissenyats per tirar endavant aquesta campanya de promoció.

Promoció

Les institucions públiques pitiüses han escollit la millor fira per dur a terme la campanya de promoció per aconseguir que el seu territori sigui considerat Patrimoni de la Humanitat, però no han d'oblidar-se, tampoc, de promocionar Eivissa i Formentara com un lloc per passar les vacances ideal per a un tipus de turisme d'alta qualitat i que realitzi una gran despesa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris